Blog

BLOG

Vrouw-zijn in ceremonie

Vorig weekend was ik bij een ceremonie. Mijn focus is om steeds meer vanuit mijn hart in de wereld aanwezig te zijn en van daaruit verbinding te maken. Ceremonie helpt me om dit steeds krachtiger te maken. Elke keer leer ik weer wat nieuws over mezelf bij. Ik ervaar het als elke keer dat er weer wat illusie naar de waarheid gebracht wordt. Welke lagen ontmoet ik in mezelf waardoor ik niet mijn eigen unieke potentieel kan leven? Daar helderheid in krijgen helpt om andere keuzes te maken. 

In ceremonie is ook -zoals ik het noem- Spirit aanwezig, de onzichtbare helper(s) die er is, je helpt en ondersteunt. Wij brengen illusie naar de waarheid, naar Spirit en dan doet Spirit de rest van het werk. 
Het is een wisselwerking tussen wij als mens en iets dat veel groter is dan onszelf. 
Daar waar we werkelijk vandaan komen. De bron van al wat is, de Creator of God of hoe jij het graag benoemt. Met dit werk komen we steeds meer terug bij onze werkelijke bron van Zijn. En kunnen we ons steeds meer bevrijden van beperkingen die we tijdens ons leven hebben aangeleerd.  

Ik hou van dansen. Dansen doet me deugd omdat ik via mijn lichaam 
mijn innerlijke voelwereld tot expressie kan brengen. 

In de ceremonie ging ik spontaan bewegen op de muziek en gaf ik me helemaal over. Heerlijk was dat! Ik merkte hoe meer ik in mijn lichaam en voelen was, hoe minder actief mijn denken werd 
Mijn lijf kronkelde van plezier, ik voelde mezelf bewogen en tot uitdrukking gebracht worden. Ik voelde me een puur, autonoom, onafhankelijk, uniek, vrij, mooi, sensueel en seksueel wezen. Ik genoot van mezelf zo te ervaren en het te laten bestaan. Ik verwelkomde me Zelf in al wat is. 
Zonder oordeel en schaamte maakte ime zichtbaar in mijn vuurHet was pas als de mannen na de ceremonie deelden hoe ze van me genoten hadden dat ik bewust werd hoe intens thuis ik in mezelf was. Zo dicht bij mezelf dat ik geen behoefte had naar aandacht, opvulling of bevestiging.  Alles was in mij aanwezig en alles was daar tot mijn beschikkingDankjewel mannen om dit te delen! Dankjewel dat ik verwondering en respect in jullie ogen mocht zien. 

Wat een blessings! 
Die nacht heb ik ook nog mogen ervaren hoe ik vanuit mijn vervulling van zelfliefde een man kon ontmoeten in zijn mannenkracht, waarde, vrijheid en liefde. Er ontstond een wisselwerking tussen man en vrouw. Elkaar in de ogen kijken en vanuit het hart verbinden. Samen smelten, kwetsbaar zijn, ademen, toelaten en ons overgeven aan het moment. Just be. Enkel het hier en nu. Twee zielen die samen komen in hun pure Zijn en elkaar aanraken vanuit liefde en zachtheid. Pure authentieke intimiteit. Seksualiteit zonder seks.  
De essentie was aanwezig; vrijheid in verbinding vanuit de bron van Liefde. En dan komt er rust, innerlijke rust. Uit de mind en diep voelen in je lijf. Gewoon Zijn en genieten van jezelf en elkaar. Voelen dat je weet dat hetgeen wat voor jou bestemd is zich vanzelf aandient.  
Dit alles mogen ervaren is voor mij een oprechte dankjewel in de puurste vorm naar de Schepper en de schepping. 

Ik deel dit graag met jullie omdat dit zegeningen zijn van jarenlang opkuiswerk te doen. Samen met An hebben we vaak in vrouwencirkels gezeten en geleerd ons vrouw-zijn terug te claimen. Oterug ons vrouwenkracht toe te eigenen, ons innerlijk vrouwenvuur. 
Het is de moeite waard om af te dalen in je schaduw, naar de modder, naar je shit. Jij kan kiezen om jezelf te bevrijden van jarenlange conditioneringen en overtuigingen die jou beperkt hebben om niet vanuit je volle potentie te levenOm vanuit jouw uniek innerlijk vuur in de wereld te staan.  
Het is in de modder dat je nieuwe zaadjes kan planten die dan op hun eigen tempo terug naar het licht groeien. Het start met jouw bereidheid om jouw ontdekkingsreis te maken. In ceremonie is er Spirit om mee met ons op stap te gaan, ons wegwijs te maken in onze doolhoven en ons terug te laten herinneren wie we werkelijk zijn. En dat is dat we deel zijn van de Creator, van God, Liefde of hoe jij het graag noemt. Liefde is en is er altijd geweest. 
Everything is connected and it's all thereyou just have to make the decision to accept it and allow it. 
We are all related, 
Met vurige groet, Evelien 

 

Van harte uitgenodigd op ons vrouwenweekend 5-7 mei 2017 (zie workshops)

https://www.facebook.com/vrouwenvuurceremonie/

 


Bookmark and Share