Kleur

KLEUR

Muriel Vanderbauwhede

Muriel heeft als professionele violiste een grote gevoeligheid en intuïtie ontwikkeld, niet enkel voor de muziek, maar ook voor de natuur en de mens.
Muriel heeft een passie voor planten en kruiden. Al sinds haar jeugd beoefent ze de kunst om via de geneeskrachtige voeding de harmonie in de mens te versterken.

Tijdens haar opleiding tot gezondheidsconsulente vervolledigde ze haar palet met voetreflexologie, diverse massagetechnieken, relaxatie en Bachbloesems waardoor ze naast het behandelen van fysieke klachten, ook ondersteuning kan bieden bij emotionele, mentale en spirituele transformatieprocessen.

 

Elisa Tack

In 2010 ontstond in Peru haar interesse voor massages.
Geboeid door het effect op lichaam en geest volgde ze in Cusco de opleiding ayurvedische massage bij Asociacíon Sudamericana De Terapia Alternativa.
De interesse bleef groeien en werd in 2012 vervolgd door een ondernemingsopleiding masseur bij Syntra.
In 2013 volgde ze de opleiding hot stone massage bij Syntra en een cursus voetenmassage in Bali Spa School in Ubud - Bali.

De verschillende opleidingen en technieken in combinatie met veel oefenen brachten haar uiteindelijk tot een mix van verschillende stijlen: een stevige relaxerende full body massage met aandacht voor alle spieren.

Welkom!

Team Inticura verwelkomt je graag!

Evelien is er even tussenuit tot eind maart.
Muriel en Elisa blijven U graag van dienst.
Reservaties kunnen ook rechtstreeks met Muriel gemaakt worden op murielvdb@gmail.com en 0474/56.35.31
Met dank!

Massage - inticura