Workshops

WORKSHOPS

Massageworkshop 11+18 juni

Een lichaam vrij van spanning, een opgefrist hoofd en meer levenslust. Dit zijn enkele deugdzaamheden van een massage! Leg die gsm, tablet of computer naast je neer en leer om opnieuw écht contact met elkaar te maken; fysiek contact van mens tot mens. 
Je laten masseren is een geweldige manier om je beter te voelen, om er beter uit te zien, om liever voor anderen te zijn en om liever voor jezelf te zijn. Het is 100% natuurlijk, je hebt geen fancy dure spullen nodig, enkel een menselijk lichaam.

Wanneer: Maandag 11 en 18 juni van 19u tot 21u30/22u 
Waar: Onderstraat 36, 9000 Gent (naast de parking van NH hotel) 
Prijs125 euro voor beide avonden (maximum 6 deelnemers), thee en water inbegrepen. Je krijgt een handleiding mee met de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen.
Vervoer: Je kan parkeren in de betalende ondergrondse parking van de vrijdagmarkt P10. Met het openbaar vervoer kan je tot aan St-Jacobs of de Korenmarkt.

Zie facebook event 
https://www.facebook.com/events/461603047628612/

Workshop hoofd- en gezichtsmassage

Een massage van het gelaat is bijzonder relaxerend. Even je hoofd leegmaken...

Ons gezicht is het deel van ons lichaam dat het meest gezien wordt. Sta ook maar eens stil hoeveel je met je gezicht doet: kijken, praten, kauwen, slikken, expressie geven,...
Vaak zit er meer spanning in je gezicht dan je zou denken.

Een gezichtsmassage is niet alleen ontspannend, het is ook goed voor de doorbloeding en ook goed naar hoofdpijn, rimpels, etc...


Wanneer: Maandag 9 juli van 19u tot 21u30/22u
Waar: Onderstraat 36, 9000 Gent (naast de parking van NH hotel)
Prijs: 62 euro (maximum 6 deelnemers), thee en water inbegrepen. Je krijgt ook een handleiding mee.
Vervoer: Je kan parkeren in de betalende ondergrondse parking van de vrijdagmarkt P10. Met het openbaar vervoer kan je tot aan St-Jacobs of de Korenmarkt.

Zie facebook event 
https://www.facebook.com/events/174927399862164/


Nourishing Sisterhood Circle

Ik hou er van om in vrouwencirkels te zijn.
Er was een tijd dat het anders was, het leek me maar iets vreemd. Door deze projectie werd ik me bewust hoe vervreemd ik was van mn eigen vrouwelijke kracht. Ik draaide maar door in de (mannelijk gerichte) maatschappij waardoor er een disbalans ontstond in mn energiehuishouding. 

In vrouwencirkels heb ik geleerd om mezelf ruimte te gunnen om te mogen ontspannen, om te kunnen rusten bij andere vrouwen, om samen te kunnen delen wat er leeft en om er gewoon te mogen Zijn.
Voor mij is het heel voedend om me met sisters te verbinden, dat gevoel van 'sisterhood'. Dat diep innerlijk weten dat we elkaar begrijpen, dat we elkaar kunnen steunen, motiveren en aanmoedigen. 
Het doet echt deugd om gehoord, gezien en gevoeld te worden door sisters.
Het maakt me innerlijk sterker en vrij op een bepaalde manier. Zoveel heling en transformatie heb ik al mogen ontvangen in dit heilige veld van vrouwelijke energie. 

Ik voel de calling om deze ruimte ook voor jullie te openen. Om mee te gaan in de stroom en te laten ontstaan wat er zich aandient in het moment.

Van harte welkom!


Vrijdag 15 juni van 19u - 22u
Energetische bijdrage 17 euro

Water en thee zijn aanwezig.


Kleuranalyse - inticura